Nieuws

Foske Meerloo erelid Adodvs

Tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van afgelopen woensdag 17 mei 2023, werd Adodvs-lid Foske Meerloo door onze voorzitter Jeroen Smit onderscheiden met een medaille als erelid van de vereniging.

Foske speelt al meer dan 20 jaar bij Adodvs en was duidelijk verrast en vereerd met deze onderscheiding. Wij hopen en verwachten dat Foske nog lang bij de vereniging zal blijven. Gefeliciteerd!

Adodvs gaat de vloer weer op met Kantelpunt

Na de succesvolle voorstelling HeXen uit 2022, staat de volgende productie van Adodvs klaar voor de start: Kantelpunt. Deze nieuwe voorstelling – onder regie van Egon van Enk, gebaseerd op een door Adodvs zelf geschreven tekst en door Adodvs zelf geproduceerd, o.l.v. Foske Meerloo – zal spelen van 13 t/m 22 april in ‘De Groene Toren’ op de Prinses Beatrixlaan 23 in Den Haag.

Kantelpunt is een reconstructie van een willekeurige dag. 24 uur uit het leven van negen hoofdpersonages, worstelend met het verleden, het heden en de toekomst.

In de flyer vind je de details van de voorstelling en de locatie, zodat je weet wat je allemaal te wachten staat. We hopen natuurlijk dat jullie in groten getale komen kijken!

Koop je kaarten hier

Namens cast en crew, hopelijk tot bij Kantelpunt!

Adodvs repeteert weer!

Adodvs repeteert weer! – Oh, wat zijn we weer blij om te kunnen beginnen met een volgende productie! Sinds lange tijd zijn de repetities weer begonnen. Uiteraard Corona-safe!

Zie hieronder foto’s van de eerste repetitie ruim een week geleden. Klik voor een vergroting.

Adodvs speelt… ‘Als het u bevalt, niet de musical’

Vanaf 6 februari zal Adodvs de voorstelling ‘Als het u bevalt, niet de musical’ spelen in Theater De Kunsthut. De kaartverkoop hiervoor is al begonnen.

‘Als het u bevalt, niet de musical’ is een komische muzikale voorstelling over een vriendengroep die repeteert om op te treden tijdens het feest van Robin. Ze bereiden de voorstelling ‘As you like it’ van Shakespeare voor. Niemand wil namelijk praten. Waarom? Omdat er iets ergs is gebeurd. En niemand begrijpt waarom Robin het heeft gedaan. Wat er precies gebeurd is, blijft in het midden. Het feest is daarom één groot script! Geen verrassingen, dat maakt het allemaal lekker veilig! En anders kunnen we altijd nog een lied doen.

Lees verder “Adodvs speelt… ‘Als het u bevalt, niet de musical’”